top of page

Yksilöasiakkaiden taideterapia

Tervetuloa yksilötaideterapiaan joko työhuoneelleni Punavuoreen tai etäasiakkaaksi. Yksilöterapiassa keskustelun ohella on mahdollisuus taidetyöskentelyyn, kirjoittamiseen ja/tai keholliseen työskentelyyn ja sensomotoriseen kuvantekemiseen.

Voit tulla vastaanotolle surun, ahdistuksen, masennuksen tai sisäisen vaativuuden takia, elämän kriisikohdissa tai pitkään jatkuneen huonon olon takia. Voit myös olla hakemassa uutta suuntaa elämääsi ja tarvitset siihen vahvistusta ja syvempää tutkimusmatkaa itsesi kanssa. Diagnoosia et tarvitse. Terapiaprosessi aloitetaan tutkimalla yhdessä elämäntilannetta ja muutostarvetta, ja kuulostellaan suuntaa jota kohti haluat elämääsi haluaa viedä. Ensimmäisellä käynnillä kartoitamme yhdessä terapian mahdollisuutta ja päätetään jatkosta. Ensimmäinen tapaaminen on maksuton.

 

Myös kognitiivisen terapian menetelmät, vaikkapa päiväkirjakirjoittaminen ja tehtävät kuten ajatusten, tunteiden ja toiminnan kehän havainnollistaminen ovat mahdollinen osa terapiatyöskentelyä.

 

Keväällä 2023 etsin harjoitusasiakkaita kognitiivisia menetelmiä ja taideterapiaa yhdistävään lyhytterapiaan.

Kymmenen terapiatapaamista riittää tutkitusti muutosprosessin käynnistymiseksi. Voit tulla myös viiden tapaamisen prosessiin (à 60 min) 300,00 eur. Kymmenen tapaamista (à 60 min) maksaa 600,00 eur. 

 

Lyhytterapia ei ole kela-korvattavaa, eikä siitä tule kirjauksia virallisiin järjestelmiin.

Ota yhteyttä: creastinas@gmail.com

bottom of page